Del:
Aktuelt |

Vi skal samle togentusiaster på Arendalsuka!

Skal du på Arendalsuka? Bli med på Norske togs arrangement om nattog i Europa og fremtidens togtilbud!

Del:

Hvordan kan vi få flere til å velge tog som transportmiddel? Hva kan vi lære av nattogtilbud ute i Europa? Og hvordan skal fremtidens togtilbud i Norge se ut? Dette er noen av spørsmålene som skal diskuteres på Norske togs arrangement under Arendalsuka.

Arrangementet finner sted onsdag 14. august klokken 16:30 – 17:30, i Torvgaten 5.

Under arrangementet skal vi få en spennende presentasjon fra Kurt Bauer fra det østerriske togselskapet ÖBB, som ligger helt i front på å utvikle nattogtilbud i Europa. Han vil dele innsikt i hvordan de jobber og hvilke planer de har for fremtiden.

Det blir også en panelsamtale med Kurt Bauer og toppsjefene i Vy, SJ AB og Go-Ahead. De skal dele sine refleksjoner om hvordan vi kan gjøre togtilbudet i Norge mer attraktivt, hvilke nattogtilbud vi bør satse på, og hvordan vi kan få flere til å velge tog til Europa.

I tillegg vil du møte en ekte togentusiast: Jonas Ali Ghanizadeh, som nylig tok toget hele veien fra Trondheim til Gambia. Han vil dele bilder og spennende reiseskildringer fra denne strabasiøse reisen.

Dette arrangementet er perfekt for både den dedikerte togentusiast og for deg som ønsker å lære mer om tog. Vi håper vi ser deg der!

Du finner mer praktisk informasjon om arrangementet her.